tisdag 19 januari 2010

Vårt nya linneskåp!


För några veckor sedan flyttade det här fina linneskåpet från dalarna in till oss. Skåpet är tyvärr inte fyllt med linnen och kuddvar med krusade band. Efter som vi bor på liten yta och lill tjejen har fått eget rum så krävdes en rejäl omorganisation för att få plats med allt, några möbler har fått flytta vidare och några har fått flytta hit. Första orsaken till att skåpet eftersöktes var för att maken inte hade något bra ställe att ställa sin fina Whiskey, den kunde ju inte stå kvar i lill tjejens rum : ) Dessutom började det bli mycket trångt i köksskåpen och mycket av fin porslin och uppläggningsfat har fått plats i det vackra skåpet som rymmer mycket. Sonen hade här om dagen ställt in sin julklapp där- en damsugare....... Jag är så glad för skåpet och att det passade in så bra. Det kan lätt kännas klumpigt med äldre möbler, men så blev det inte....ha en skön dag!

2 kommentarer:

Malin sa...

Vilket jättesnyggt skåp! Benen är så fint svängda. De gör att skåpet ser elegant ut. Det är bra med skåp som rymmer mycket.

Anonym sa...

Hej! Jag tycker erat linneskåp är fantastiskt! Vart har ni köpt det? Jag vill oxå ha precis ett sånt som ni! ;) hälsningar en linneskåpsletare