måndag 29 juni 2009

Bad-




kassen har äntligen fått komma fram. Det tog sin tid i år för solen och värmen att hitta hit. För några år sedan (fler än man tror när man börjar räkna efter) köpte jag detta tyg på Ikea bara för att jag tyckte det var så fint. Sedan fick det "ligga till sig" i något år eller två innan jag fick ett ryck och gjorde denna stora badkasse som rymmer det mesta familjen behöver till stranden. Den har massor av bra fack för termos, solskyddsfaktor, servetter, plånböcker mm. För att piffa upp den lite sydde jag i pärlor i det tryckta mönstret. Ett tips på hur man enkelt kan förstärka utseendet på mönstret, eller kanske ändra och lägga till. Vips så har man något unikt som ingen annan har. Kan hända att det blir lite längre uppehåll mellan inläggen då väskan nu ska nyttjas tills sömmarna brister.........Njut av värmen och ha en skön dag!

onsdag 24 juni 2009

Ännu mer...




...fynd. Var på jakt efter dynor till våra fina nymålade utemöbler och hamnade till sist på Rusta. Det fanns inte bara dynor utan fina muggar till till vrakpris ( 30 kr för 6st!!!!). Har länge gått och letat efter vita muggar, de här får duga så länge, gillar formen och det gick utmärkt att dricka kaffe och äta fruktsallad ur dem idag. Vaxduken är också där ifrån, mycket praktisk med små barn och så är den ju prickig också. Jag sprang även på en hängmatta som är på väg upp. Den blir perfekt på baksidan att vila middag i..........om en 12år sådär........ha en bra dag!

torsdag 18 juni 2009

Ttttttttttttt



ttttttttträllor, jag har fyndat trällor. Det var länge sedan man använde det. Det man kommer ihåg mest är de uppslagna ankelknölarna och att det var svår att cykla i dem. Jag har i alle fall bestämt mig för att testa dem igen, man kan ju inte motstå när man hittade dessa från Tizzla. Dessutom hade de kampanj på dem och de var nedsatta 20%, ibland har man tur. Jag passade också på att göra reanfynd på Noa Noa. Nja, egentligen är det inte fynd, det är det inte förrän de har halva reapriset, men så länge vågar man inte vänta. Efter som jag i stort sett varit gravid och i ny kropp sedan 07 ( De flesta som fött barn vet vad jag menar:) har inte garderoben uppdaterats speciellt mycket. Dessutom har jag samlat på mig flera presentkort, efter som jag älskar Noa Noa. (Jag tror att jag skulle kunna flytta in i någon av deras kataloger, kolla här bara.......) Så alla fynd här kostade mig inget. Vilken lycka! (förutom att jag ligger i världens vrålförkylning och knappast orkar stappla runt i mina fina "träller") Ha en skön Midsommar! Här ska firas med extra mjukt snytpapper och många kuddar under huvudet : )

tisdag 16 juni 2009

Rrrrrrrrrrrrrrrrrr



rrrrulltårtspremiär (finns det ett ord som heter så?!?=). Här har bakats. De flesta bakar nog fräscha sommar verk med bär och frukt som årstiden erbjuder, men inte här inte. Nä, för jag är barnsligt förtjust i choklad och kladdiga kakor, ju kladdigare desto bättre enligt mig. När jag zappade på Tvn en kväll hamnade jag mitt i en repris av Leila bakar och kunde inte motstå.... det fick bli en chokladrulltårta med nutella och bananfyllning a lá Leila style. Kolasnittar är ett måste så det fick bli några sådana också. Jag kan inget annat än att rekomendera båda, de fungerar bra som tröst medan man väntar på sommarvädret..... ha en skön dag.