torsdag 19 juni 2008

En liten ensam gubbe........


............blev klar till midsommar på vår planta. Jag är nog vad man skulle kunna kalla jordgubboman (om det nu fanns ett sådant ord). Jag älskar jordgubbar! Därför känns det skönt att det ser annorlunda ut i durkslaget på köksbordet : ) Det har blivit dax att ta semester från bloggandet, gubbarna och jag önskar er en trevlig midsommar och sommar. Vi ses till hösten igen, då det kommer en hel del renoverings- och inrednings bilder från nya huset.

tisdag 10 juni 2008

I'm living in a.......


...box.....För tillfället ser det ut så här runt om kring mig och mer ska det bli, phu. Därför kommer inläggen att sina ett tag, men man vet ju aldrig hur mycket tiden räcker till (dygnet har väll 24 timmar?) eller när andan faller på. Ha en skön dag!

måndag 2 juni 2008

Olivblomstring


Ville visa hur fantastiskt vårt olivträd blommar på balkongen. Det är ju första gången jag är med olivträd så det kanske är vanligt att de ser ut så här. Hoppas i alla fall att det blir många fina oliver.

Det går som sagt lite trögt med inläggen nu för tiden, mest beror det på fint väder och renovering. Ha en fantastisk dag!